Avís Legal Assegurances

&nbspEn compliment de l'Art. 42 del capítol V de la Llei 26/2006 de mediació en assegurances i reassegurances privades, l'informem dels següents aspectes:

  • Confide Corredoria d'Assegurances i Reassegurances, S.A., amb CIF A-58564816 està inscrita en el Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb el número J-924 (www.dgsfp.meh.es/mediadores/PUICCAA.asp).
  • Confide Corredoria d'Assegurances i Reassegurances, S.A. no posseeix cap participació directa o indirecta en el capital social o en els drets de vot de cap entitat asseguradora.
  • Cap entitat asseguradora o empresa matriu d'una entitat d'aquest tipus posseeix cap participació directa ni indirecta en la nostra corredoria.
  • De conformitat amb el que preveu l'article 44 de la Llei 26/2006 de 17 de juliol, per a qualsevol reclamació en relació amb els serveis de Mediació d'Assegurances prestats haurà de dirigir INADE, Institut Atlàntic de l'assegurança. Carrer La Pau 2, Sota, CP. 36202 Vigo, Pontevedra. o bé a l'adreça de correu electrònic atencioncliente@inade.org.
  • Així mateix els informem que d'acord amb la Llei 26/2006 de Mediació d'Assegurances i Reassegurances Privades, de conformitat amb l'article 42.4 de l'esmentada llei, nostra corredoria li facilita l'assessorament mitjançant una anàlisi objectiva, en base a l'estudi d'un nombre suficient de contractes d'assegurança oferts en el mercat en riscos similars al seu, de manera que la recomanació efectuada s'até a criteris professionals respecte a les seves necessitats segons la informació facilitada per vostè.


  • Ús de galetes

    Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

    Avís de galetes