Qualitat

Confide Correduria d'Assegurances i Reassegurances SA ha estat avaluat i certificat pel que fa al compliment dels requisits de ISO 9001:2008 per a les següents activitats:

  • Operacions d'assessorament, mediació i contractació d'assegurances i reassegurances

És una norma internacional que assenta les bases perquè qualsevol organització, amb independència de la seva mida i / o sector, aconsegueixi una millora contínua dels seus processos. Aquesta norma possibilita una gestió eficient dels recursos i un control i seguiment dels processos que permet plantejar objectius i actuacions que redunden en beneficis directes i indirectes de l'empresa. Per ostentar el Certificat ISO 9001, l'empresa ha de ser auditada anualment a través de qualsevol de les certificadores existents a Espanya. El certificat obtingut acredita davant de tercers (clients, proveïdors, Administració, etc) que l'empresa és seriosa i rigorosa, que compleix els seus acords i satisfà els requisits dels seus clients. Aquest certificat té més de reconeixement internacional i actualment hi ha al món més d'un milió d'organitzacions en 175 països ja estan certificades segons ISO 9001.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes