Energies

Energia

& Nbsp; El sector energètic ha estat des de sempre un sector estratègic per al desenvolupament social i industrial dels països.

& Nbsp; Amb la investigació i la globalització, apareixen cada vegada més, nous sistemes de gestió i obtenció dels recursos energètics que requereixen un servei integral d'assessorament per la nostra part per ajudar les empreses a minimitzar els riscos inherents a aquesta activitat.

& Nbsp; A l'hora d'abordar aquests programes, des de l'equip de Confide ens encarreguem de la Inspecció i Visita de les instal · lacions, detecció i prevenció dels riscos, negociació de les millors condicions tècniques i econòmiques amb les asseguradores especialistes en aquest sector així com la gestió del contracte, seus sinistres i la re negociació de condicions quan sigui necessari.

& Nbsp; Petroleres Empreses, gasistes, del carbó, d'energies renovables i transformadores d'energia són les principals àrees de treball d'aquest equip.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes