Assegurances de Crèdit i Caució

correduria-seguros

Assegurances de Crèdit i Caució

El Departament de Crèdit de Confide compta amb professionals d'experiència contrastada en el Mercat Assegurador de Crèdit, oferint una gestió integral i innovadora de tots els riscos relacionats amb el seu Compte Clients.

Proactivament, posem a la seva disposició les alternatives de cobertura que ofereix el Mercat Assegurador (nacional i internacional) que millor s'adapten a les seves necessitats i els assessorem sobre la manera més eficient de cobrir els seus riscos..

La pràctica de Caució i Fiances ajuda a les empreses a garantir el compliment de les seves obligacions legals o contractuals enfront d'un tercer, oferint protecció per a les seves contractes d'obres o serveis tant amb les administracions públiques com entre particulars.

Protecció dels seus Riscos Comercials

Quant a l'assegurança de crèdit a l', comptem amb un departament especialitzat en aquest tipus d'assegurança amb l'objectiu prioritari d'aportar valor afegit a l'entorn dels Riscos Comercials:

Prospecció de nous clients: mitjançant bases de dades amb valoracions de solvència de les empreses.

Seguiment: amb Informes Financers o eines de "Business Intelligence"

Protecció i indemnització: a través de l'assegurança de Crèdit

Recuperat per no remunerat (fora de l'assegurança): aportant empreses que realitzen aquest servei tant en l'àmbit nacional com amb clients d'exportació amb costos molt competitius en funció de l'import recobrat.

Finançament: estructurant l'assegurança de Crèdit perquè sigui valorat de forma positiva per les entitats financeres o bé pels seus proveïdors.

En funció de l'estructura de la seva cartera de clients, els pot dissenyar diferents tipus de cobertura:

Per a empreses de recent constitució

Per a les vendes a la llar, vendes d'exportació únicament i vendes en qualsevol mercat (nacional i exportació).

Programes Internacionals

Excessos de pèrdues

"Els compradors de Top Up" o "Clients Top"

Segona capa

Assegurança de cura

Mitjançant l'assegurança de caució, l'assegurador garanteix a l'assegurat el compliment de les obligacions contractuals o legals del Prenedor de l'assegurança.

El seu principal benefici és que substitueix els avals bancaris, amb el que evita haver la immobilització de recursos financers de l'empresa. Hi ha diferents tipus:

 • Licitació i Execució de contractes davant l'Administració

 • Consolidació de quantitats a compte per venda d'habitatges

 • Agències de Viatge

 • Agents Immobiliaris

 • Empreses de Treball Temporal

 • Altres garanties front Administració Pública
 • Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

  Avís de galetes