Plans de Continuïtat de Negoci

correduria-seguros

Plans de Continuïtat de Negoci

Citant estadístiques de les asseguradores, més del 20% de les indústries que pateixen un incendi d'intensitat mitjana o alta, no tornen a recuperar-se i han d'abandonar el negoci.

A la velocitat amb què operen els negocis actuals, un incident d'unes poques hores pot tenir un impacte catastròfic en els resultats i en la imatge de l'organització que el pateix.

Encara que es reparin les instal · lacions i s'asseguri una indemnització per la paralització ; Com mantindrà la cadena de subministraments als seus clients?

Comptar amb un Pla de Continuïtat de Negoci permet garantir l'adequat desenvolupament de l'empresa davant d'una situació de crisi, augmentant les possibilitats de supervivència de la companyia.

Aquests Plans de Continuïtat se centren, no només en les possibles catàstrofes físiques com ara incendis o inundacions, sinó que cada vegada més apareixen riscos addicionals amb impactes adversos en les companyies, com ara:

• Danys en infraestructures o serveis de subministrament elèctric, d'aigua, comunicació, vagues en serveis de neteja, etc.
• Danys com a actes deliberats de sabotatge terrorisme, guerres, robatoris, vagues, etc.

El Pla de Continuïtat de Negoci permet anticipar-se a aquestes situacions, identificant els riscos de magnitud suficient per posar en perill el normal funcionament de les empreses i assenyalant i estandarditzant les accions a realitzar en cas que aquestes situacions es produeixin.

Per això, des Confide, treballem activament amb els nostres clients a través de propostes fetes a mida que converteixin aquests Plans de Continuïtat de Negoci en eines de seguretat, estabilitat i risk management dels nostres clients.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes