Responsabilitat Civil

correduria-seguros

Responsabilitat Civil

La responsabilitat civil està basada en el principi llatí "alterum non laedere" ( no causar dany a l'altre) , així com en l'obligació de reparar el dany que s'ha causat.

La responsabilitat es tradueix, doncs, en l'obligació d'indemnitzar els perjudicis causats a la víctima, sent aquests de molt diverses índoles com; danys patrimonials, danys corporals, danys morals així com danys consecutius i / o conseqüencials d'accions o omissions.

Per tant, l'exercici d'una activitat econòmica o professional pot generar importants responsabilitats enfront de clients i tercers i les pòlisses de Responsabilitat Civil sorgeixen per a protegir el patrimoni professional i empresarial davant de possibles aquestes possibles reclamacions.

La nostra profund coneixement de les diferents àrees de risc de la responsabilitat civil i la seva aplicació a les diferents activitats professionals i empresarials així com la nostra llarga experiència en la gestió de sinistres d'aquest àmbit, ens permet oferir solucions a mida capaços de respondre als problemes i necessitats dels nostres clients.

Aquestes responsabilitats, nostre equip aporta solucions a les següents cobertures de responsabilitat civil :

-Tot tipus d'assegurança obligatòria (circulació , caça , federatiu etc ...)
-General.
-Mediambiental.
-Contaminació accidental i / o maliciosa.
-Professional.
-Dels Consellers, directius, patrons i fundadors.
-Producte i Retirada de producte.
-Patronal.
-Pràctiques d'Ocupació.
-Infidelitat d'Empleats.
-Protecció de pagaments.
-Ciber Risc.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes