Plans de Continuïtat de Negoci

Plans de Continuïtat de Negoci

Hi ha múltiples esdeveniments externs, situacions de crisi, que poden interrompre o interferir la continuïtat de la vostra activitat. Exemple, foc. Aquest tipus de fets poden tenir conseqüències negatives en la solidesa del negoci (pèrdua d'oportunitats ...) ja que poden produir pèrdues que van més enllà de les contingències assegurades i que, si escau, van directament contra el compte de resultats de l'empresa.


En aquest context es fa necessari plantejar solucions concretes basades en l'experiència, la capacitat d'anticipació davant l'adversitat i la resposta adequada arran d'una situació de crisi. Per a això utilitzem tècniques de gerència de riscos que permeten prevenir i limitar les pèrdues davant els sinistres, però també garantir la recuperació dels actius i preservar, al màxim, la continuïtat del negoci.


Els plans de continuïtat estratègics estructuren la resposta davant d'una emergència evitant que el negoci s'aturi, que es perdin clients o proveïdors, o que els competidors puguin treure avantatges competitius d'aquesta situació de desgràcia. Aquesta planificació s'inicia amb la identificació dels riscos presents i potencials, definint les estratègies necessàries per a mitigar-. A continuació s'han d'establir els processos d'actuació davant l'emergència, la gestió de la crisi i la seva comunicació. La següent fase recull les accions per a la recuperació de l'activitat econòmica per al que és vital la conservació dels sistemes informàtics (duplicant els triplicació servidors, buscant proveïdors de seguretat, servidors distants, còpies mirall, etc)


L'objectiu és poder recuperar l'activitat en el mínim període de temps possible partint de la hipòtesi del pitjor escenari possible.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes