Confide comença una nova etapa accionarial després de l’adquisició del 85% pel seu equip gestor

El tancament d’aquesta operació obre una nova etapa accionarial en la qual Navaz ostentarà la majoria de l’accionariat.

La setmana passada va concloure el procés de compra-venda del 85% de la corredoria CONFIDE, que ha estat liderat pel seu conseller delegat i fundador, Martín Navaz. El tancament d’aquesta operació obre una nova etapa accionarial en la qual Navaz ostentarà la majoria de l’accionariat. El 15% restant ha quedat en mans de la família Bertran, actuals socis de Navaz en el GRUP CONFIDE, accionista majoritari fins a la venda de la corredoria. La resta de l’equip gestor està integrat per: Gabriel Cereto, sotsdirector general comercial; Rafael Manchón, sotsdirector general tècnic; i Eva García, directora d’Administració i Finances.

El broker mantindrà la filosofia d’empresa que ha mantingut des de la seva fundació, l’any 1990. El seu progrés, com indica Martín Navaz, sempre ha estat unit a “l’evolució constant, com el nostre entorn”. Per això, les 49 persones que integren l’equip seguiran treballant per assessorar els seus clients a l’hora de “prendre les decisions correctes, en un entorn tan dinàmic com l’actual, en què cada dia ens trobem amb noves i desconegudes situacions que fan més necessari que els nostres clients assumeixin els seus riscos de forma raonable i informada, sense posar en perill el seu patrimoni social i personal garantint amb això el seu futur “.

En l’operació els compradors han comptat amb l’assessorament d’Ananda Advisors, Luis Badrinas (Community of Insurance) i José Herrera (HF Legal). Els venedors han estat assessorats per Oriol Huguet (Degroof Petercam).

Actualment la corredoria d’assegurances i reassegurances gestiona 58 milions d’euros en primes i compta amb oficines a Barcelona i Madrid.

logo

Sobre Confide

Confide Correduría de Segurosy Reaseguros SA nace en 1990,fruto de la inquietud de profesionales del sector hacia una cercanía con los clientes, un valor añadido que representa el asesoramiento profesional y una ética en la relación con ello. Como consecuencia de todo ello es la independencia de nuestra empresa. No tenemos más intereses que los de nuestros clientes.

Notícies relacionades

12/09/22

II REUNIÓN ANNUAL CIMA – 27 SEPTIEMBRE 2022

Martín Navaz, presidente de CONFIDE y ADECOSE, participa como ponente en la II Reunión Annual CIMA.

Martín Navaz, presidente de CONFIDE y ADECOSE, participa como ponente en la II Reunión Annual CIMA dirigida a todos los...

llegir més

16/03/18

Confide creix en assegurances i entra en la consultoria de recursos humans

La corredoria crea una filial de retribucions flexibles per a grans empreses.

La corredoria d'assegurances Confide ha creat una filial per oferir serveis de consultoria de recursos humans. El seu president, Martín...

llegir més

21/02/18

Confide comença una nova etapa accionarial després de l'adquisició del 85% pel seu equip gestor

El tancament d'aquesta operació obre una nova etapa accionarial en la qual Navaz ostentarà la majoria de l'accionariat.

La setmana passada va concloure el procés de compra-venda del 85% de la corredoria CONFIDE, que ha estat liderat pel...

llegir més