Audiovisual i Entreteniment

Audiovisual i Entreteniment

& Nbsp; Aquests sectors, moltes vegades entre llaçats, suposen un dels motors econòmics (juntament amb el turisme) del nostre país.

& Nbsp; La indústria de l'entreteniment és cada vegada més dinàmica i variada, el que requereix solucions innovadores que assegurin una protecció total enfront del risc i , sobretot , una velocitat de reacció important en el disseny i execució dels programes asseguradors , per la pròpia naturalesa del risc assegurat.

& Nbsp; En Confide disposem d'un producte exclusiu per a empreses del sector audiovisual, amb cobertures a tot risc dels equips propis o subcontractats i en qualsevol situació geogràfica a nivell mundial.

& Nbsp; La nostra experiència en aquest sector , ens permet abordar la cobertura de qualsevol producció i esdeveniment que els nostres clients vulguin organitzar o gestionar i amb independència del país on es desenvolupi l'activitat.

& Nbsp; Ja siguin Parcs Temàtics, Produccions Cinematogràfiques, Organització d'Esdeveniments Esportius o Convencions, Espectacles i cobertura de Suspensió d'Espectacles, Gires Musicals o de Teatre , l'acompanyem en la gestió i transferència del risc així com en la gestió i resolució de possibles sinistres esdevinguts en els mateixos.

& Nbsp; també, Confiar que tenim un equip d'ex esportistes d'elit, que ens permet conèixer i ajudar a dissenyar productes a mida per:

& Nbsp; clubs esportiu, Federacions Esportives, Aficionats Clubs, Esportistes Professionals,...

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes