Confide creix en assegurances i entra en la consultoria de recursos humans

La corredoria crea una filial de retribucions flexibles per a grans empreses.

La corredoria d’assegurances Confide ha creat una filial per oferir serveis de consultoria de recursos humans. El seu president, Martín Navaz, va explicar que la nova companyia, Confide Consultoria, es dedicarà inicialment a assessorar els propis clients de la corredoria en la implantació de plans de retribució flexible, que incloguin prestacions com assegurances de vida i salut, tiquets restaurant, quotes de gimnàs, xecs guarderia i similars.

Confide està especialitzada en assegurar empreses, moltes d’elles multinacionals de gran mida. “Tenim una cartera de 8.000 empreses clients amb 22.000 treballadors i a moltes d’elles els facilitem i l’assegurança de salut. Vam veure que existia una demanda per incorporar altres prestacions que nosaltres, com a corredors, no les teníem en cartera. La nova empresa estén aquesta assessoria a altres tipus de serveis més enllà de l’assegurança. I tindrà vida independent per captar els seus propis clients, focalitzada en empreses de més de 100 empleats”, va explicar.

La corredoria, va explicar Navaz, ha arribat a un acord amb una empresa tecnològica per desenvolupar una plataforma pròpia i preveu que la seva filial gestioni els plans de retribució flexible de 30.000 treballadors en un termini de tres anys, amb uns ingressos no asseguradors de 600.000 euros.

Confide va obtenir l’any passat uns ingressos de 5,3 milions d’euros, amb una alça del 15% i un creixement dels beneficis del 50%. CONFIDE va mitjançar primes per valor de 60 milions d’euros des de les seves oficines de Madrid i Barcelona i compta amb una plantilla de 50 persones. Per a aquest any, va explicar, les perspectives són igualment positives i es preveu un augment de la facturació del 20%.

Confide va obrir al novembre una nova etapa, amb la compra del 85% del capital de l’empresa per part de l’equip directiu. El mateix Navaz n’és el principal inversor, amb un 70%, juntament amb els directius de l’àrea comercial, tècnica i financera. La resta del capital de la corredoria està en mans d’un grup inversor, la família Bertran, amb un 15%.

Confide, fundada el 1990, va gestionar l’any passat 30.000 sinistres. El grup concentra la majoria del seu negoci en l’assegurança de responsabilitat civil (40%), juntament amb els risc industrials (35%), l’assegurança de salut (20%) i una petita àrea d’assegurances a particulars (5%) “lligada sempre a ampliar els serveis als directius de les empreses. La nostra vocació ha estat sempre focalitzar-nos en assegurances molt especialitzades, que tenen un alt component d’assessoria”, va assenyalar.

logo

Sobre Confide

Confide Correduría de Segurosy Reaseguros SA nace en 1990,fruto de la inquietud de profesionales del sector hacia una cercanía con los clientes, un valor añadido que representa el asesoramiento profesional y una ética en la relación con ello. Como consecuencia de todo ello es la independencia de nuestra empresa. No tenemos más intereses que los de nuestros clientes.

Notícies relacionades

12/09/22

II REUNIÓN ANNUAL CIMA – 27 SEPTIEMBRE 2022

Martín Navaz, presidente de CONFIDE y ADECOSE, participa como ponente en la II Reunión Annual CIMA.

Martín Navaz, presidente de CONFIDE y ADECOSE, participa como ponente en la II Reunión Annual CIMA dirigida a todos los...

llegir més

16/03/18

Confide creix en assegurances i entra en la consultoria de recursos humans

La corredoria crea una filial de retribucions flexibles per a grans empreses.

La corredoria d'assegurances Confide ha creat una filial per oferir serveis de consultoria de recursos humans. El seu president, Martín...

llegir més

21/02/18

Confide comença una nova etapa accionarial després de l'adquisició del 85% pel seu equip gestor

El tancament d'aquesta operació obre una nova etapa accionarial en la qual Navaz ostentarà la majoria de l'accionariat.

La setmana passada va concloure el procés de compra-venda del 85% de la corredoria CONFIDE, que ha estat liderat pel...

llegir més