Nacional i Comerç Internacional

Nacional i Comerç Internacional

& Nbsp; L'intercanvi de béns, productes i serveis entre dos o més empreses o països formen part intrínseca dels processos industrials i de distribució de qualsevol de les nostres empreses.

& Nbsp; La globalització comporta una major inter relació entre el que passa en els mercats internacionals i el que passa al nostre mercat.

Per tant, en l'anàlisi dels nostres riscos asseguradors hem d'incorporar no només els riscos inherents al procés industrial i de distribució de les nostres empreses assegurades, sinó també aspectes addicionals i estratègics com són:

  • El risc polític
  • El risc client, entès com el coneixement de la capacitat de pagament i solvència de potencials clients.
  • El risc de tipus de canvi.

    & Nbsp; En Confide treballem tots aquests conceptes i dissenyem amb els nostres clients les millors cobertures davant d'aquestes eventualitats que s'incorporen al Programa Assegurador juntament amb les clàusules pròpies de Mercaderies, en funció dels Incoterms treballats.

  • Ús de galetes

    Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

    Avís de galetes