Confide Sanitari

correduria-seguros

Confide Sanitari

Dins Confide Correduría d'Assegurances i Reassegurances SA, constituir una divisió independent líder en Consultoria i Gestió de Riscos per a Organitzacions Sanitàries aportant una visió global de la gestió dels riscos. Una unitat dirigida a dissenyar i buscar solucions integrals específiques per al tractament, la gestió i el finançament del risc.

En les dues vessants: pública i privada.

En el sector públic col · laborem com a corredors-assessors del CatSalut (Servei Català de la Salut) i dels centres concertats (Xarxa Catalana d'hospitals disposats) respecte al seu Responsabilitat Patrimonial.

En aquests moments xifres significatives, en aquest àmbit són:
- Sinistres tramitats històrics: 23.100 (any 2015)
- Sinistres vius: 8.337 (any 2015)

Actualment donem suport tècnic al Run-off (cessió de compromisos contractuals) de l'etapa asseguradora Winterthur (2.000 sinistres), coordinant aquesta gestió amb el Consell de Col · legi de Metges de Catalunya.

En l'àmbit privat, som els corredors d'uns 300 centres hospitalaris, per tot el territori espanyol.

Disposem d'un equip dedicat en exclusiva a aquest sector, format per advocats i el seu corresponent suport administratiu.

El nostre servei de mediació, assessorament i administració es basa en un sistema d'assegurament dissenyat "ad hoc" adaptat a les especificitats del nostre País, i al qual hem contribuït de forma ininterrompuda, com a mediadors, de forma independent sense vinculacions amb altres societats de corredoria, des 1993. Tot això mantenint, amb continuïtat, el nucli de l'equip de professionals que gestiona aquesta àrea de Confide.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes